Wishbox er et opplevelsesgave-konsept; den inneholder en katalog og et forhåndsbetalt kort. Katalogen beskriver et utvalg av opplevelser man kan velge fra. Mottaker av en wishbox bestemmer selv hva, når, hvor og eventuelt med hvem han/hun ønsker å nyte gaven.

Wishbox er et gavetips som passer til alle

Wishbox selges i 3 kategorier, du velger enkelt den kategorien som passer mottakeren best, og gaven er i boks.

Wishbox Sport & Spenning

Sport & Spenning kategorien er for den som ser Norge som en lekeplass; alltid i aktivitet og på søken etter neste adrenalin-kick. Gavene inneholder nøye utvalgte treningsmuligheter, privatinstruksjoner, og spenningsopplevelser man kan nyte på egen hånd eller med venner, ute eller inne, på land eller på vann. Det finnes valgmuligheter for alle og enhver uansett alder og kjønn.

Wishbox Skjønnhet & Velvære

Skjønnhet & Velvære kategorien er for den som er opptatt av indre og ytre velvære; flink til å ta vare på kropp og helse og skjønner verdien i å unne seg tid til velbehag. Gavene inneholder et variert utvalg av hudpleie, massasje, spa, hårstyling & makeup og treningsmuligheter.

Wishbox Kunst & Kultur

Kunst & kultur kategorien er for den som elsker å benytte seg av Norges underholdnings- eller kunnskapstilbud. Gavene inneholder et mangfoldig utvalg kurs, konserter, teater- og danseforestillinger, klubbkvelder, sang- og filmopplevelser. Det finnes valgmuligheter for alle aldersgrupper. De fleste tilbudene er for 2 eller flere personer.

Wishbox er en enkel gave å gi…

Du bare velger en prisklasse og kategori som passer mottakers interesser. Classic edition koster kr. 499, premium edition kr. 999 og deluxe edition kr. 1.999. Gaven er ferdig innpakket, føles eksklusiv og har ingen oppgitte priser på hverken emballasjen eller kortet. Alt er rett og slett i boks!

… og en perfekt gave å få

Wishbox er den beste måten å få en opplevelse i gave på. Mottakeren har full fleksibilitet og kan selv velge hva, når, hvor og eventuelt med hvem du vil nyte gaven. Det legges dessuten stadig til nye valgmuligheter i hver Wishbox.