Er du også en av de som sitter dagen før en viktig bursdag og ikke har peiling på hva du skal kjøpe? Følg disse rådene, så kommer det til å gå bedre neste gang.

  1. Dersom du har en smart idé til hva du kan gi kjæreste, mor eller far i bursdagsgave, enten kjøp det med en gang, eller skriv det ned. Det er typisk at man får gode ideer til hva man kan gi altfor tidlig, og selv om du tror du kommer til å huske det, gjør du faktisk ikke det.

    I tillegg til gave, må man selvfølgelig huske kake! (Tatt av tsuihin/Flickr)

  2. Følg med! Det aller lureste er å være oppmerksom til hva det kommende bursdagsbarnet sier og gjør. Hvis vedkommende sier noe sånt som hvor praktisk det hadde vært med en termokopp, så kjøp det! Ikke alle gaveønsker trenger å komme i form av en liste eller konkrete ønsker.
  3. Hvis du har lyst til å gi noe litt dyrere til en du er nær, kan det være lurt å få nyhetsbrev fra de aktuelle butikkene/nettstedene slik at du får vite om tilbud og lignende før alle andre. Hvis du vil gi bort en reise kan du få mail fra de aller fleste flyselskap, og dermed få beskjed om når billigbillettene legges ut.
  4. Dersom du fortsatt sitter dagen før bursdagen og ikke har peiling, er dette gaver du kan gi menn: Et manneblad og en sixpack med øl, klippekort på ymse tjenester, skikkelig god kaffe, dataspill, restaurantbesøk eller ordentlig bra hjemmelaget middag.
  5. Og kvinner: Parfyme, smykker, TV-serier, undertøy, gavekort i en klesbutikk du vet hun liker, restaurantbesøk, skikkelig bra hjemmelaget middag eller selvfølgelig blomster.

Stikkord: , , , , ,