Hvor fantastisk deilig hadde det ikke vært å komme hjem til et nyvasket, rent og godluktende hus en fredag ettermiddag? I og med at det er de ytterst få som ærlig synes at vasking er gøy, går jeg ut i fra at de aller fleste ville likt det. Og på denne måten kan du glede andre!

Det kan være lurt å gi beskjed i forkant! (Tatt av Kalavinka/Flickr)

Om det er samboer, foreldre, besteforeldre eller venner/venninner, kan du ta på deg oppdraget med å ta helgevasken. Og gjør det grundig! Tenk hvor godt du selv hadde likt om vinduer, lister og alle de tingene du tenker at du må gjøre, plutselig hadde vært gjort for deg. Så ta en dag og lek stuepike, det er viktig å glede andre.

Selv om det er morsomst å gjøre dette som en overraskelse, egner dette seg kanskje mest for samboer/kjæreste. Til andre kan det nok være lurt å gi et lite hint i forkant slik at de kan gjemme bort eventuelle ting som ikke egner seg for offentligheten, eller ta en kjapp opprydning hvis det ser helt forferdelig ut. Selv om det er en hyggelig oppmerksomhet, er det ikke noe vits i å gjøre andre brydd.