Alle elsker en avslappende massasje! En god massasje er en orgasme for ryggen, men fordi det kan være ganske dyrt å få en profesjonell massasje, er det noe de fleste unner seg ganske sjelden. Derfor er et gavekort på massasje en perfekt romantisk opplevelsesgave til kjæresten!

Gavekort på massasje

Massasje? Ja takk! (Tatt av yachtfan/Flickr)

I de aller fleste store byer, finnes det mange forskjellige spa-salonger eller massasjeinstitutter, og dersom du besøker hjemmesidene deres har de ofte salg eller tilbud på forskjellige typer massasje. Dersom du bor på et mindre sted uten disse tilbudene, kan du for eksempel kombinere gaven med et besøk i nærmeste storby.

Lag ditt eget gavekort til kjæresten

Hvis du ikke har råd, eller bor et sted hvor det ikke tilbys profesjonelle massasjer, kan du gi gavekort med klipp på massasjer fra deg selv. Dette er utrolig romantisk, og vil garantert bli satt stor pris på. Et tips er å gjøre det selvlagde gavekortet pent (enten på data eller for hånd), slik at det virker litt mer glamorøst enn å bare si det. For å gjøre det enda mer spesielt kan det også være lurt å lese seg litt opp på massasjer på nett, slik at du vet litt mer om hvor du skal trykke og gni, slik at knutene i ryggen forsvinner uten at du brekker noen ben.

Lykke til!

Stikkord: , , , ,