Gavetips: foreldre

Herlig hverdagsgave som passer alle!

Hvor fantastisk deilig hadde det ikke vært å komme hjem til et nyvasket, rent og godluktende hus en fredag ettermiddag? I og med at det er de ytterst få som ærlig synes at vasking er gøy, går jeg ut i fra at de aller fleste ville likt det. Og på denne måten kan du glede andre!

Det kan være lurt å gi beskjed i forkant! (Tatt av Kalavinka/Flickr)

Om det er samboer, foreldre, besteforeldre eller venner/venninner, kan du ta på deg oppdraget med å ta helgevasken. Og gjør det grundig! Tenk hvor godt du selv hadde likt om vinduer, lister og alle de tingene du tenker at du må gjøre, plutselig hadde vært gjort for deg. Så ta en dag og lek stuepike, det er viktig å glede andre.

Selv om det er morsomst å gjøre dette som en overraskelse, egner dette seg kanskje mest for samboer/kjæreste. Til andre kan det nok være lurt å gi et lite hint i forkant slik at de kan gjemme bort eventuelle ting som ikke egner seg for offentligheten, eller ta en kjapp opprydning hvis det ser helt forferdelig ut. Selv om det er en hyggelig oppmerksomhet, er det ikke noe vits i å gjøre andre brydd.

Stikkord: , , , , ,

Frokost på senga!

Dette er et gavetips man egentlig kan lure på om er en gave i det hele tatt, men det er uten tvil koselig å bli servert frokost på senga! Om det er til foreldre, bror eller søster, kjæreste eller en romkamerat

Hvorfor ikke lage egg og bacon? (Tatt av avlxyz/flickr)

føles det godt å bli tatt litt vare på en gang i blant. Dersom du i tillegg gjør dette på en dag det ikke er forventet (altså ikke på en bursdag/morsdag eller lignende), blir det en ekstra hyggelig opplevelsesgave.

For å gjøre frokosten perfekt, krever det litt forarbeid. Finn ut hva personen er spesielt glad i, og hva som blir kjøpt inn når han/hun virkelig skal unne seg noe godt. Dersom du klarer å kjøpe riktig juice, pålegg, rundstykker og i tillegg klarer å steke egget på den måten personen liker best, har du virkelig truffet blink. Dersom du ikke kjøper riktig er det uansett koselig, men ved å gjøre det viser du at du har lagt en del arbeid og omtanke i ”gaven”.

Dette er noe du kan gjøre når som helst, og kan selvfølgelig være i sammenheng med spesiell dato. Det er veldig godt å få servert frokost på senga, og du skal ikke se bort ifra at du en gang vil få det samme tilbake.

Stikkord: , , , , , ,