Gavetips: bursdag

Tidenes bursdagsgave – Overraskelsesfest

Har du en venn, venninne, mor, far, søster eller bror du ikke vet hva du skal gi i bursdagspresang, overrask han eller henne med en ekte overraskelsesbursdag, et perfekt gavetips!

Ballonger er en viktig del av en overrakselsesbursdag. (Tatt av TrevinC/Flickr)

Her er 5 tips for hvordan man holder en vellykket overraskelsesfest:

  1. Sørg for at du har kontakt med en person som er sammen med bursdagsbarnet på dagen dere skal feire, slik at han eller hun ikke dukker opp for tidlig.
  2. Inviter de riktige menneskene! Det lønner seg å ha en viss kunnskap om hvem som burde være med å feire i tillegg til deres felles bekjente. (Facebook er din venn!)
  3. Dersom dere planlegger å drikke alkohol på festen, husk å kjøpe inn til han eller henne dere skal feire også. Det er ikke så gøy å være den eneste uten, spesielt ikke i sin egen bursdag, Vin er et fint gavetips.
  4. Pynt! Gjør det som i amerikanske tv-serier og gå amok i ballong og annet bursdagsdill. Også bør man selvfølgelig ha en stor kake!
  5. Det kan lønne seg at man på en eller annen måte sørger for at bursdagsbarnet er kledd like pent som gjestene, slik at han eller hun ikke kommer kledd i joggebukse klar for sofaen. Du kan for eksempel få noen til å ta med han/henne på en drink først.

Dersom du skal arrangere en overraskelsesfest og følger disse punktene, er et godt stykke på vei for at det skal bli en suksess. Ikke vær redd for å overdrive! Det er ofte da det blir gøy.

Stikkord: , , , ,

En perfekt gave til kjæresten din!

Dersom du leter etter en gave til kjæresten, men ikke helt vet hva du skal gi, kan en natt på hotell være en veldig god idé. Det å sove på hotell med kjæresten sin kan være veldig frigjørende, og veldig romantisk.

Det er ikke så dumt å ha klar en flaske champagne på rommet (Tatt av Velo Steve)

En av de beste måtene å gjøre dette på, er å ta med kjæresten ut på middag først, gjerne en liten og intim restaurant, heller enn en stor og upersonlig, og så gå et annet sted etterpå og for eksempel dele en flaske vin. Mot slutten av kvelden når hun/han tror dere skal hjem spør du om dere ikke skal gå en liten tur hvor dere tilslutt ender opp ved hotellet.

Tre tips for å gjøre dette til en vellykket gave:

  1. Dersom det er til en jente kan det være lurt å ha flere kort i ermet. Enkelte kan nok bli litt fornærmet av å ”bare” få en natt på hotell i bursdagsgave av kjæresten.
  2. Bruk nok penger slik at dere kan sove på et litt finere hotell. Litt av luksusfølelsen forsvinner dersom dere bort på et bortgjemt, skittent hotell.
  3. Forbered deg! Ha klar en flaske champagne eller lignende på rommet før dere drar dit, det er ikke tacky, det bare viser at du har lagt mer i gaven enn en online-bestilling.

Stikkord: , , , , , , ,