Har du en venn, venninne, mor, far, søster eller bror du ikke vet hva du skal gi i bursdagspresang, overrask han eller henne med en ekte overraskelsesbursdag, et perfekt gavetips!

Ballonger er en viktig del av en overrakselsesbursdag. (Tatt av TrevinC/Flickr)

Her er 5 tips for hvordan man holder en vellykket overraskelsesfest:

  1. Sørg for at du har kontakt med en person som er sammen med bursdagsbarnet på dagen dere skal feire, slik at han eller hun ikke dukker opp for tidlig.
  2. Inviter de riktige menneskene! Det lønner seg å ha en viss kunnskap om hvem som burde være med å feire i tillegg til deres felles bekjente. (Facebook er din venn!)
  3. Dersom dere planlegger å drikke alkohol på festen, husk å kjøpe inn til han eller henne dere skal feire også. Det er ikke så gøy å være den eneste uten, spesielt ikke i sin egen bursdag, Vin er et fint gavetips.
  4. Pynt! Gjør det som i amerikanske tv-serier og gå amok i ballong og annet bursdagsdill. Også bør man selvfølgelig ha en stor kake!
  5. Det kan lønne seg at man på en eller annen måte sørger for at bursdagsbarnet er kledd like pent som gjestene, slik at han eller hun ikke kommer kledd i joggebukse klar for sofaen. Du kan for eksempel få noen til å ta med han/henne på en drink først.

Dersom du skal arrangere en overraskelsesfest og følger disse punktene, er et godt stykke på vei for at det skal bli en suksess. Ikke vær redd for å overdrive! Det er ofte da det blir gøy.

Stikkord: , , , ,