Er du også en av de som lurer på hvordan regnskapet skal gå opp i desember? Du trenger ikke bekymre deg, her her du et rimelig julegavetips!

Julegavetips

Hvis du finner en hvit kopp slik som denne, kan du pynte den som du vil! (Tatt av JcOlivera/Flickr)

Det har seg nemlig slik at familie og venner som regel viser stor forståelse dersom du sliter litt med økonomien og ikke har råd til de dyreste julegavene. Mitt inntrykk er at mange får dårlig samvittighet dersom de får dyre gaver av personer de vet allerede har lite penger. Det som ofte kan være problemet er å finne fine gode julegaver til en lav pris.

Hvis man tenker tilbake i tid var det mye vi gjorde i barndommen som man egentlig kan fortsette å gjøre når man er eldre, for eksempel å lage en ”hjemmelaget kopp”. Jeg snakker ikke om å dra på et keramikkverksted, men å kjøpe en hvit kopp og male den. Jeg tror de fleste ville satt pris på en slik gave, fordi selv om den er rimelig, vet man i hvert fall at du har brukt tid på den, smart julegavetips!

Utseende på koppen kan man jo egentlig velge helt selv, du kan skrive, male eller begge deler. ”Pappas frokostkopp”, eller ”verdens beste bestemor” er begge temaer som kan fungere. Det er mange andre forslag av denne typen, man må bare innstille seg på å skru tiden noen år tilbake.

Har du noen flere smarte rimelige julegavetips? Del dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor.