Gavetips: jentegave

Det beste gavetipset til venninner!

Dersom du ikke helt vet hva du skal gi til venninnen din i gave, er det lett å ende opp med å kjøpe klær. Og det er egentlig ikke noe galt med det, bortsett fra at det enkelte ganger kan bli litt kjedelig. Så derfor kan man enten bruke en del penger selv, eller gå sammen med andre å spleise på et helt nytt antrekk. Kjole, sko, veske, matchende smykker osv. Det er bare fantasien (og penger) som setter grensen.

En gave ser mye bedre ut med pen innpakning! (Tatt av Marcel Germain)

Dette krever selvfølgelig at du kjenner litt til venninnen din sin klessmak, for dersom hun ender med å bytte alt sammen er det ikke like moro. Det krever også litt forarbeid med tanke på at man må vite størrelser på klær og sko, for det er heller ikke gøy dersom du gir bort en kjole som er to størrelser for stor.

Dersom du skal gi et antrekk i gave, går det også an å kombinere det med noe dere skal gjøre sammen, for eksempel en tur på byen i sammenheng med bursdag eller lignende. Dette er den perfekte gave til en moteinteressert venninne, og selv om du ikke skulle treffe med alt, er det jo faktisk tanken som teller.

Stikkord: , , , , , ,

Perfekt gave til venninne

Det å få et bildealbum i presang kan være veldig koselig, men hvorfor ikke gjøre en liten vri og heller lage en bildekollasj? En perfekt personlig gave! Fremkall noen fine bilder av deg og personen som skal motta gaven der dere har gjort noe sammen, klipp og lim og skriv kommentarer til det dere har opplevd. Inntrykket blir fort bedret dersom du bruker en pen bakgrunn og kanskje litt glitter og lignende, alt ettersom hvordan personen du skal gi det til er.

Eksempel på hvordan det kan gjøres! (Tatt av Lauren Manning)

Bildekollasjen kan varieres på ulike måter. Man kan for eksempel fylle kollasjen med mange bilder, eller så kan man velge ut noen få spesielle og ha mange kommentarer. Uansett er dette en veldig koselig gave å få.

Økonomisk sett er dette en svært rimelig gave, verken bakgrunn eller pynt trenger ikke koste mye, og bilder kan man printe ut selv. Alternativt koster det heller ikke mye å få fremkalt bilder i fotobutikk. Dersom man ønsker å gjøre inntrykket av presangen enda bedre går det an å ramme inn plakaten.

Dette er et gavetips som kan passe til de fleste, men i og med at dette kan bli en litt feminin gave, passer den nok best for jenter.

Stikkord: , , , , , , ,