Det å få et bildealbum i presang kan være veldig koselig, men hvorfor ikke gjøre en liten vri og heller lage en bildekollasj? En perfekt personlig gave! Fremkall noen fine bilder av deg og personen som skal motta gaven der dere har gjort noe sammen, klipp og lim og skriv kommentarer til det dere har opplevd. Inntrykket blir fort bedret dersom du bruker en pen bakgrunn og kanskje litt glitter og lignende, alt ettersom hvordan personen du skal gi det til er.

Eksempel på hvordan det kan gjøres! (Tatt av Lauren Manning)

Bildekollasjen kan varieres på ulike måter. Man kan for eksempel fylle kollasjen med mange bilder, eller så kan man velge ut noen få spesielle og ha mange kommentarer. Uansett er dette en veldig koselig gave å få.

Økonomisk sett er dette en svært rimelig gave, verken bakgrunn eller pynt trenger ikke koste mye, og bilder kan man printe ut selv. Alternativt koster det heller ikke mye å få fremkalt bilder i fotobutikk. Dersom man ønsker å gjøre inntrykket av presangen enda bedre går det an å ramme inn plakaten.

Dette er et gavetips som kan passe til de fleste, men i og med at dette kan bli en litt feminin gave, passer den nok best for jenter.

Stikkord: , , , , , , ,