Gavetips: romantisk gave

Perfekt gave – Gavekort på massasje

Alle elsker en avslappende massasje! En god massasje er en orgasme for ryggen, men fordi det kan være ganske dyrt å få en profesjonell massasje, er det noe de fleste unner seg ganske sjelden. Derfor er et gavekort på massasje en perfekt romantisk opplevelsesgave til kjæresten!

Gavekort på massasje

Massasje? Ja takk! (Tatt av yachtfan/Flickr)

I de aller fleste store byer, finnes det mange forskjellige spa-salonger eller massasjeinstitutter, og dersom du besøker hjemmesidene deres har de ofte salg eller tilbud på forskjellige typer massasje. Dersom du bor på et mindre sted uten disse tilbudene, kan du for eksempel kombinere gaven med et besøk i nærmeste storby.

Lag ditt eget gavekort til kjæresten

Hvis du ikke har råd, eller bor et sted hvor det ikke tilbys profesjonelle massasjer, kan du gi gavekort med klipp på massasjer fra deg selv. Dette er utrolig romantisk, og vil garantert bli satt stor pris på. Et tips er å gjøre det selvlagde gavekortet pent (enten på data eller for hånd), slik at det virker litt mer glamorøst enn å bare si det. For å gjøre det enda mer spesielt kan det også være lurt å lese seg litt opp på massasjer på nett, slik at du vet litt mer om hvor du skal trykke og gni, slik at knutene i ryggen forsvinner uten at du brekker noen ben.

Lykke til!

Stikkord: , , , ,

Morsom gave – Tur i skogen

For noen måneder siden hadde en venninne bursdag, og måten vi feiret det på var at vi dro med hele vennegjengen ut i skogen, satte opp lavvo, lagde bål, drakk vin og koste oss. Dette var helt utrolig hyggelig, og derfor anbefaler jeg flere å gjøre det samme, supert gavetips!

Bål er hyggelig!

For at dette skal være en gave, kan man gjøre det til en blåtur. Det vil si at den man feirer ikke vet hvor han/hun skal. Det blir ekstra gøy hvis man får mange i omgangskretsen med på opplegget, kanskje også uten at bursdagsbarnet vet det.

Da jeg var med på dette gjorde vi det i april, og for å være helt ærlig var det ganske kaldt. Dersom personen som skal feires har bursdag i januar for eksempel, ville jeg nok tenkt meg om to ganger før jeg hadde satt opp telt i skogen. Aller best er nok en av sommermånedene.

Tre tips for å lykkes:

 1. Kjøp inn nok mat og drikke! Og siden personen som har bursdag ikke vet hva som skjer må man selvfølgelig huske å kjøpe til han/henne også.
 2. Gi noen hint til personen om hva dere skal gjøre. Hvis dere skal på fjelltur og bursdagsbarnet dukker opp i høye hæler, blir alt plutselig komplisert.
 3. Ta med musikk. Enten om noen kan spille gitar, eller om du tar med en mp3-spiller med høytalere, finnes det ikke noe hyggeligere enn allsang rundt bålet.

Stikkord: , , , ,

En perfekt gave til kjæresten din!

Dersom du leter etter en gave til kjæresten, men ikke helt vet hva du skal gi, kan en natt på hotell være en veldig god idé. Det å sove på hotell med kjæresten sin kan være veldig frigjørende, og veldig romantisk.

Det er ikke så dumt å ha klar en flaske champagne på rommet (Tatt av Velo Steve)

En av de beste måtene å gjøre dette på, er å ta med kjæresten ut på middag først, gjerne en liten og intim restaurant, heller enn en stor og upersonlig, og så gå et annet sted etterpå og for eksempel dele en flaske vin. Mot slutten av kvelden når hun/han tror dere skal hjem spør du om dere ikke skal gå en liten tur hvor dere tilslutt ender opp ved hotellet.

Tre tips for å gjøre dette til en vellykket gave:

 1. Dersom det er til en jente kan det være lurt å ha flere kort i ermet. Enkelte kan nok bli litt fornærmet av å ”bare” få en natt på hotell i bursdagsgave av kjæresten.
 2. Bruk nok penger slik at dere kan sove på et litt finere hotell. Litt av luksusfølelsen forsvinner dersom dere bort på et bortgjemt, skittent hotell.
 3. Forbered deg! Ha klar en flaske champagne eller lignende på rommet før dere drar dit, det er ikke tacky, det bare viser at du har lagt mer i gaven enn en online-bestilling.

Stikkord: , , , , , , ,

Romantisk gave til kjæresten!

Hvorfor ikke fylle kurven med søtsaker? (Tatt av Melanie Hughes)

Det å finne en perfekt gave til kjæresten sin kan til tider virke ganske umulig. Det bør helst være en personlig gave som viser at man kjenner han/henne godt, og dersom man kjøper noe, og ikke lager selv, ønsker man helst ikke at det skal lyse ”billig” med en gang gavepapiret er revet av.

Å få en gave av kjæresten sin som innebærer at man gjør noe sammen kan være veldig koselig, så hvorfor ikke lage en piknikkurv eller lignende fylt romantiske varer som byr til en kveld bare for dere? Dette kan for eksempel ligge i kurven:

 • – Ingredienser til en god middag (det at du selv lager middagen er ofte et stort pluss…)
 • En flaske vin
 • En dvd eller kinobilletter
 • Sjokolade
 • Et pledd (for å ha rundt dere når dere ser film)

Dette er en gave man kan tilpasse sin egen økonomi, eller variere på andre måter. Dersom man har litt til overs kan man jo for eksempel legge et smykke eller en klokke i, og hvis man lever på studentbudsjett er middag og en dvd veldig koselig i seg selv. For å øke romantikken kan man legge en massasjeolje i, eller dersom man vet om noe kjæresten din virkelig ønsker seg, kan dette også være med, om det så skulle være et par sko eller et kamera.

Stikkord: , , ,