Sunt og godt 🙂 (Tatt av knuton/flickr)

Har du voksne barn som går på skole/studerer, og bor et stykke unna? Da er dette det perfekte gavetips til studenten! Når man har flyttet hjemmefra og klar for å starte sitt eget liv, medfører dette (som regel), at økonomien endrer seg drastisk. I feil retning. Det er mye nytt å sette seg inn i, husleie og andre regninger skal betales, og det er ikke mye man sitter igjen med på slutten av måneden.

Denne gaven omhandler – kjedelig nok – mat. Gå amok i poseavdelingen, og fyll opp en gaveeske med supper, gryteretter, hermetikk, kaffe eller annen type mat som ikke er ferskvare eller går fort ut på dato. Legg også oppi litt godteri/snacks og sånne ting man egentlig føler at man ikke kan ta seg råd til på et stramt budsjett.

Denne gaven er en sikker vinner! Det er fantastisk deilig å slippe å bruke penger på mat, og samtidig kunne lage skikkelige middager som ikke består av nudler og ketchup. Dersom du allikevel synes dette er en kjedelig gave, går det selvfølgelig an å kombinere med en annen, slik at maten bare er ”ekstra”, men jeg tror at dette er en gave de aller fleste ville satt veldig stor pris på.