Dette er et julegavetips som kanskje sies å være litt på kanten, men er allikevel et såpass viktig et at det bør skrives om. Dersom du har en kjæreste (eller kanskje en elsker), som har bursdag eller fortjener en flott julegave, gi han litt ordentlig omtanke i senga (eller diverse andre ymse plasser) akkurat denne dagen. I og med at smaken er som baken skal jeg ikke komme med beskrivelser av hva, når eller hvordan dette bør gjøres, men hva med morgen, middag og kvelds?

Litt kjærlighet må man ha! (Tatt av WolfS=ul/Flickr)

Det (nesten) aller beste med denne ”gaven” at du kan gå til innkjøp av noe snasent undertøy, helst noe litt mer sexy enn bestemor-sloggy. Hvis du vil dra den helt ut kan du jo også kjøpe ny sminke og kanskje noen høyhælte sko. Om det nærmer seg jul så er det bare å teste ut dette kostymet

Selvfølgelig trenger man ikke bruke penger for å gjøre det her, det kan være like (om ikke mer) romantisk å bare være seg selv, uten noe forsøk på å gjøre seg selv til en sexgudinne. Dette er enn ”gave” som kan gjøre forholdet deres bedre, du får en veldig takknemlig kjæreste, også er det jo selvfølgelig sunt!

Og til alle menn: Dette kan dere også gjøre.